Vegán Rafaello

45643540_1100883560088088_5233536328712323072_n.jpg

Vegán Rafaello

Az alábbi receptet egyik kedves, lelkes olvasónk, Piróth Inez osztotta meg velünk! Fogadjátok szeretettel! :)

Hozzávalók:

  • 20 dkg édesítő
  • 1,5 dl növényi tej
  • 40 dkg kókuszreszelék
  • 35 dkg tejpor/ 10 dkg növényitejpor
  • 25 dkg margarin

Elkészítés:

  1. Első lépésként a tejet felforraljuk, majd hogy langyosra hűljön, de semmiképp se hűljön ki!
  2. A margarint belekeverjük a tejbe, az édesítővel, tejporral és a kókuszreszelék felével együtt.
  3. Pár órát (4-5) a hűtőben hagyjuk összeállni, majd formázzunk kis gömböket belőle.
  4. A belsejébe mogyoró is rakható, de nélküle is csodás íze lesz.
  5. Kókuszba forgatjuk a gombócokat.
  6. Ízlésesen tálaljuk és egészséggel fogyasztjuk! :)

Ha tetszett nektek Inez receptje és úgy gondoljátok, Ti is szívesen megosztanátok velünk egyet, ne tartsátok magatokban!

A Napi Nasi Csapata