Skinny Juice

A miskolci mellékutcán megbúvó apró csoda

Egyre jobban hűl a levegő, elkél már a vastagabb kabát. Hála az égnek viszont, a borongós téli idő még nem érkezett meg, gyönyörű napsütésben tündökölhet mind vidék, mind város. Hajlamosak vagyunk azonban a kellemes napsütés miatt kissé alul öltözni, melynek meg is tapasztaljuk korán a következményét, mert alattomos módon mégiscsak megérint bennünket a hideg levegő, és ha kellően nem erős az immunrendszerünk, könnyedén megfázhatunk. Persze a vitaminkészítmények szuper alapjául szolgálnak az immunerősítésnek, de ebben a bejegyzésben most valami olyat ajánlanánk nektek, amivel néha-néha színesebbé, s nem mellesleg egészségesebbé tehetitek a napjaitokat!

unnamed-1.jpg

A Skinny Juice az Észak-Kelet magyarországi régióban elhelyezkedő Miskolc városnának szépséges sétálóutcájának egyik kevésbé észrevehető, apró mellékutcájában található egészséges finomságokat kínáló üzlet. Nyáron lehetőség van kint a szabadban, a csendes kis mellékutcában elfogyasztani amit vásároltunk, de a hideg időben sem kell aggódnunk, hiszen odabent is bőven elférünk, habár az üzlet nem óriási.

A választéka rendkívül széleskörű, juice-okból 21 állandó italt találhatunk  a hűtő polcain, amelyeket minden reggel frissen készítenek, illetve minden hónapban van 5 speciális limitált kiadású juice is, a szezonnak megfelelő ízharmóniában. 8 kategóriában találunk egyenként 3 ajánlatot, mind gyömülcs, mind zöldség alapból, de persze vegyes kombinációban is!

unnamed-6.jpg

unnamed-2.jpg

 

Emellett találunk friss salátákat, szendvicseket, illetve kávékat, egyéb frissítő italokat és krémpoharakat is egészséges kiadásban!

unnamed_2.jpg

unnamed-5.jpg

Ha Miskolc környékére látogattok, a gyönyörű látnivalókat nem érdemes kihagyni a városban és környékén, ha pedig már az utatok úgyis Borsod megye szívébe vezet, a Skinny Juice-zal is érdemes kiszínezni a napot!

Ha kedvet kaptatok kipróbálni a helyet, vagy esetleg más egészséges mini-mennyországról tudtok országszerte, ne habozzatok írni nekünk! 

szerkesztette: Barbi

article_600x500.jpg